Tuesday, March 29, 2011

☆AREEJ HILWANIღ ☆22MARCH2011ღ


Alhamdulillah, the beautiful baby was born on 22march 2011 J
 welcome to diz world Areej Hilwani . semoga menjadi anak yg solehah :)                                                                                                                            

sayang,
semoga kamu menjadi anak yg soleh dan solehah,
suha sentiasa doakan kamu agar diberikan tubuh badan yg sehat,akal yg cerdas hendaknya
semoga kamu menjadi insan yang berjaya suatu hari nanti
 SUHA will love you until forever
The list of suha’s nieces and nephew, Alhamdulillah,
anis syamila
awatif soffiyya
ahmed siraj
areefa haseema
areej hilwani
Hope that,you guys will be a good person that will contribute to the nation J



                                                                               lots of LOVE
                                                                                    SUHA





back to cerita asal about areej !
kat sini ade video n pic of areej :))


video
SUHA'S LOVE

Areej Hilwani - 22march 2011
location : KBMC

Thursday, March 24, 2011

weekend~ LOVE

aida 

anis pon join





ateh :)



                        


Sunday, March 20, 2011

saya macam.....


sy mcm rindukan classmates sy :(
saya mcm rindukan roti $ardin makCik .
saya mcm rindukan dormates saya .
saya mcm rindukan kesibukan sy masa wat assignment .
saya mcm rindukan nak lepak kat court biru .
saya mcm rindukan nak main bola beracun lagi .

SAYA MACAM MERINDUI ZAMAN FOUNDATION SAYA DAN AKAN TETAP MERINDUINYAA !!

Friday, March 11, 2011

kisah SAYA dan AWAK

L:AWAK-AWAK…Kita suka awak..
P:Tapi awak~ kita kan masih bersekolah~
L:Alaa. Xpe wak, nnt kita samesame belajar sampai ke menara gading ye wak, nnt masa tu kita kawen ye awak
P:Okeee awakk..
L:Soo sekarang ni kite declare ye ?
P:Hehe(malumalu) emmm yelah !
L:Spm~ awakawak, sy apat 9a’s . awak ?
P:saya pon same .
L:Nnt awak nak apply ape, sy nak jd doktor, nnt kalau awak sakit , saya boleh rawat awak.
P:Okee , sy nak jadi guru, nnt saya boleh didik anak anak kite
L:Saya~usm doktor
P:Awak~maktab perguruan~guru
L:awakAWAK, kenapa awak jarang mesej saya
P:saya malas la! Asyek2 awak tanya benda yang sama ! sya bosanlah !
L:awak.. kenapa awak berubah sampai macam tu skalii~ kita kan da janji bila kita da berjaya kita nak kawen~
P:alah awak ~tu janji kita bersama , tapi JANJI KITA DENGAN ALLAH ?
L:ape maksud awak ??
P:xde papela awak , saya harap  awak takkan ganggu saya lagi !
L::awak ! saya sayangkan awak !
P:tapi saya x !
6tahun berlalu~
Saya dipostkan di hospital tengku ampuan Rahimah
 Nurse:  *doktor2, cepat ade sorang patient ni pengsan di wad kecemasan
L:Mane patient tu nurse?
Nurse:Di katil no.4 zon kritikal doktor
L:Awak !!!!!!kenapa dengan awak ????
P:Awak!!........., saya minta maaf sbb xbgtau awak awal2. 6tahun lpas sy disahkan mengidap barah perut, dan setelah saya jalani kimoterapi , Alhamulillah sy boleh capai cita-cita sy untuk menjadi seorg guru~
L:Awak !! kenapa awak xbagitau saya ~ kita kan dah janji nak susah senang bersama~
P:Sebab sy tanak awak terganggu masa belajar dan saya nak awak capai cita2 awak ntuk menjadi seorang doktor dan MERAWAT SAYA ~ dan saya yakin itu~
 L:Awakkkkk !!!
P:ss—ss—aa—ya –m—in=ta –maaf—te—ri—m-a kasih –kerana –a-wwaa—kk—be—ra—da—d sam—ping—sa-ya—ALLAHUAKBAR~
L:awakkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!! INNALILLAHIWAINNAHIRAJI’UN!
                                          TAMAT~

p/s :hak cipta terpelihara-afa_haniey :)
p/s :tiada kena mengena dengan yang hidup dan yang mati J h


*nukilan pertama n insyaAllah, akan ade yg seterusnya:))



Sunday, March 6, 2011

go GIRLS !

Kak hanan’s wedding J

Kami sebagai AJK - AHLI JONG KALUT bhagian photography dgn bangganya mempersembahkan KEJAYAAN KAMI sebagai photographer J
fahmi owez b da person hok suko nyibuk !

GILAest kazen - lab u :)

bila makcik2 ku menjadi FLOWER GIRLS :)

:P




I LOVE you la BABE


Hepi bEfday 2 u , hepi bEfday to you. Hepy bEfday to bieyla
HEPI BEFDAY TO U
Bieyla, hepy bEfday girl ! MAY ALLAH BLESs YOU J
I heart u  ketat2 .
Saya sayang bieyla saya
Saya rindu bieyla saya
Bieyla sentiasa dalam ingatan saya
SAYA MAHUKAN BIEYLA SAYA AKAN MENJADI BIEYLA SAYA SAMPAI BILA2 J
Mmmuahh2
~08-09-10-11~till forever J insyaAllah
SELAMAT HARI LAHIR YG KE 20 BIEYLA~stay cunnnnn 

p/s : kemsalam kt 'aliff aziz' terchentaa yeee :)


p/s : i never 4get ur bfday dear, but somehow , im trying to do somethg different from what i have done b4 .
sorry coz x wish tru sms . but I deeply love both of you UNCONDITIONALLY !!! :))))

back 2 NORMAL :))


My notebook
My broadband
-bikin me SUSAH !
About 1 months diriku xdapat mengonline kan diri L too bad
Terpaksa deactivated kan fb . x berblogging
Aigoo~

To share with—
23hb 2 last paper ! sekarang sedang bermaharajaCUTI  :P
About 6months to go-
Gudbye CFS IIUM , hye UIAM GOMBAK J

p/s:PART TYME-babysitter n NENEKsitter