Sunday, July 31, 2011

HAPPY FASTING !!!






tak sampai 24 jam lagi kite smua sbg umat islam akan bertemu dgn bulan yg mulia, RAMADhAN , !!! okeee , im too excited untuk berpuase, heheh sambil tu i leyh la diet ringanringan . hihi , so , sempena bulan ramadhan ini , sy ucapkan selamat berpuasa untuk semuaa !!! semoga kite semua dapat mengumpul seribu kebaikan dan menjauhii kemungkaran , bukan sahaja di bulan ramadan tetapi juga padabulanbulan seterusnye :)) aminnn .

na share , i ade jupe diz errr , ~ surat tawaran  !! :))

Kemasukan baru ke universiti..
Tarikh : 1 Ogos 2011
Name U : Universiti Ramadhan Al-Mubarak
C0urse wajib : Berpuasa
C0urse special : Terawih
C0urse tambahan : Bace quran, zikir, s0lat sunat, sedekah n etc
Kelulusan : Ijazah Taqwa
K0nvo : 1 Syawal
* Extra.. Tawaran melanjutkn pgajian ke peringkat master
C0urse : P0se 6... Jom join!!



happy fastingggg  everyone ! have a blessed Ramadhan. Ramadhan mubarak to All :))))

Monday, July 25, 2011

kerinduan ~


bestnye denga lagu istikharah cinta nieh ,  |baru lps bace post mai n dgr lagu blog kak ila| . tetibee sy jadi rindu.  !  tetibe teringat , da nak puasa da pon , rupenye2 ,da 2 taon ukhuwah antara kamikami terjalin , dan alhamdulillah , ia telah mengukir satu kenangan indah .  , saya rindulah time berbuka puase ngan korg korg kat tgh tu. Subhanallah, people come and go, but memories stay J





1st cake kami

second cake kami


3rd sem

2nd sem


lots of love :)


video


Saturday, July 23, 2011

kriukkk kriukk ~

Pfft~ , tajuk diatas ekcelli tade kaitan pon ngan ape yg I na shareshare today . ehe , naa share gambar je J  . location : Cameron highland :)

Anis n awatif J

BIG brother’s femili

J

J
Peberet pitcha ! with nephew,AHMED SIRAJ

1 3 2 J



Okie , cukuplah dengan ini gamba , tanak citecite panjang J

Salam J

Sunday, July 17, 2011

err~





Cameron is calling me !



err~ motip untok post kali nieh , tadee lah menarek  , juz nk shareshare

Kamikami semua ketensionan , eh eh , bukan ketensionan ,*|kamikami tu sbgai ganti nme tok femilifemili sekalianlah| .  Cuma saje je nak pi rehat rehat kan minda ! so ,  cari laa, tmpt oliday yg dedekat je , memandangkan , cameron ngan klntan ni, it tekes about  4-5jam , so sesuai sgt lah , pogi makan sayur2 sogarsogar,den balik semulo ko kelantan terchenta. doakan agar kamikami selamat pegi dan selamat pulang . amin...!



Thursday, July 7, 2011

you n me !


Yes ! I do love them , I do miss them ,
Amal ,  ju , muja , ainul  . i miss the tyme wen we ate togede2 . I miss the tyme wen we lepak at da blue court . I miss the tyme wen we breakfast lam kelas dgn makan roti sardin @ karipap dgn susu coklat @ air milo .  bila bgn dr tido , I have amal besides my katil , wen i have a problems I have someone to tell with . I miss everythingggg  dat we have done togede in nilai !!!  girls , I lovee u unconditionally !  hope  mase kita kat gombak nnt , even kite dok mahallah jauh2 , but da memories dat we have in nilai  will never be erased . Insya Allah. Semoga persahabatan kita kerana Nya

Wednesday, July 6, 2011

Aussie with ♥

Banyak ekceli yg sy nak STORYkan. But, I don’t noe how to start it , where n wen . !

So , kite start dgn yg ni dulu . last month my mum n I went to Australia !!!! superbbbb ! J

 ! 4hari di melbourne , 3hari di sydney 1 hari di new castle 
 J

the arrival ~melbourne airport

from belakang kiri : my mum, affa, cik ros , pak usu , ayh ngah , ayh sam , cik za
from depan kiri : kak ja , acik ,nijad , hanie, tasya , nina


Penguin island J


Airport , melbourne to sydney J




                        Penguin versii cutemuteeJ


                           Opera house J vivid tyme